Bine ati venit pe site-ul
CNSLR-FRATIA

Confederatia noastra este cea mai mare organizatie nationala de profil sindical, independenta fata de partidele politice, de organele de stat si de patronat, constituita exclusiv prin vointa membrilor sai si cuprinde la ora actuala peste 800 de mii de sindicalisti

Memberii existenti

Ai pierdut parola?

Nu sunteti membru? Inregistrati-va!

     "O Europă mai bună pentru lucrători” Saptamana de actiune ETUC (CES)--> detalii      C.N.S.L.R. – FRĂȚIA se pregateste de GREVA GENERALA Comunicat de presa      C.N.S.L.R. – FRĂȚIA CERE GUVERNULUI SĂ RENUNȚE LA INIȚIATIVA DE A TRANSFERA CONTRIBUȚIILE SOCIALE DE LA ANGAJATOR LA ANGAJAT      Statul român = Agenția de garantare a dreptului de a fi exploatat!-      Apelul confederatiilor sindicale reprezentative la actiuni pentru modificarea Legi 62/2011

Involve logo

INVOLVE project-  Guide to enhance involvement of workers'representatives in Information and Consultation

 Proiectul  INVOLVE informatii generale

Scopul general al proiectului este de a promova schimbul de informaţii şi bune practici ce vizează aplicarea UE Directiva 2002/14 şi subsecvent de a creste implicarea reprezentanţilor salariaţilor in procesul de informare și consultare.

Obiectivele specifice ale acestui proiect sunt:

  • De  a studia modul de aplicare al Diectivei /2002/14/CE din ţările implicate (Grecia, Italia, Spania si Romania), de aidentifica problemele şi bune practici şi sugestii şi recomandări pentru utilizarea mai eficientă a drepturilor privind informarea și consultarea.
  • Pentru a dezvolta un ghid de bune practici, sfaturi şi recomandări, adresată reprezentanților salariaților.
  • Să organizeze informaţii conferinţe şi ateliere de lucru cu scopul de a face schimb de informaţii şi bune practici cu privire la informarea și consultarea legislaţiei şi practicilor în Grecia, România, Italia şi Spania.

Parteneri

Rezultate

Rezultatele asteptate ale proiectului sunt:

  • Un studiu de cercetare pe probleme concrete și de bune practici cu care angajaţii se confruntă înin ce priveste  informarea și consultarea la nivel naţional şi European.Acest studiu de cercetare va duce la recomandări pentru reprezentanții lucrătorilor in vedera  îmbunătăţirii implicarii în procesul de informare și consultare a lucrătorilor.
  • broşură-ghid pentru reprezentanții lucrătorilor cu sfaturi şi recomandări cu privire la informare şi consultare a lucrătorilor în limbile engleză, greacă, italiană, română şi spaniolă.
  • Ateliere de lucru şi reuniuni în Italia, România şi Spania cu participarea delegaţiei greceşti în fiecare ţară. 

Evenimente

 

Legislatie

 

Raport ROMANIA(RO) /ROMANIA report(EN)

 

Ghid Bune practici


Ultima actualizare - 11/16/2016 2:58:37 PM