Bine ati venit pe site-ul
CNSLR-FRATIA

Confederatia noastra este cea mai mare organizatie nationala de profil sindical, independenta fata de partidele politice, de organele de stat si de patronat, constituita exclusiv prin vointa membrilor sai si cuprinde la ora actuala peste 800 de mii de sindicalisti

Memberii existenti

Ai pierdut parola?

Nu sunteti membru? Inregistrati-va!

     "O Europă mai bună pentru lucrători” Saptamana de actiune ETUC (CES)--> detalii      C.N.S.L.R. – FRĂȚIA se pregateste de GREVA GENERALA Comunicat de presa      C.N.S.L.R. – FRĂȚIA CERE GUVERNULUI SĂ RENUNȚE LA INIȚIATIVA DE A TRANSFERA CONTRIBUȚIILE SOCIALE DE LA ANGAJATOR LA ANGAJAT      Statul român = Agenția de garantare a dreptului de a fi exploatat!-      Apelul confederatiilor sindicale reprezentative la actiuni pentru modificarea Legi 62/2011

Prin profesionalismul şi seriozitatea celor care activează în cadrul acestui departament se asigură participarea reprezentanţilor confederaţiei la diverse reuniuni.
Totodată Departamentul internaţional militează pentru dezvoltarea schimburilor de bune practici cu organizaţii internaţionale similare din diferite ţări.

Departamentul Internaţional asigură şi contribuie la dezvoltarea relaţiilor internaţionale ale confederaţiei, pe de o parte cu organizaţiile europene şi internaţionale care se manifestă pe plan sindical şi, pe de altă parte, cu diverse organizaţii ale societăţii civle din întreaga lume.

De asemenea, Departamentul Internaţional al C.N.SL.R.-FRĂŢIA joacă un rol crucial în consolidarea şi difersificarea relaţiilor bilaterale între organizaţia noastră şi organizaţii sindicale din alte ţări.

Totodată, prin activităţile desfăşurate în cadrul Departamentului Internaţional, organizaţia noastră este o prezenţă permantă la reuniuni ale Organizaţiei Internaţionale a Muncii, Consiliului Economic şi Social European, precum şi ale diferitelor instituţii şi fundaţii a căror scop principal este apărarea drepturilor salariaţilor.

În felul acesta, precum şi prin schimburile permanente de experienţe, opinii şi informaţii pe care Departamentul Internaţional le facilitează pentru confederaţie, acesta contribuie esenţial la consolidarea solidarităţii internaţionale.


COORDONATOR DEPARTAMENT:

Florentina ENACHE -Secretar Confederal


tel: 021 312 52 92
fax:021 312 52 92
e-mail: international@cnlsr-fratia.roUltima actualizare - 12/6/2011 2:44:46 PM