Bine ati venit pe site-ul
CNSLR-FRATIA

Confederatia noastra este cea mai mare organizatie nationala de profil sindical, independenta fata de partidele politice, de organele de stat si de patronat, constituita exclusiv prin vointa membrilor sai si cuprinde la ora actuala peste 800 de mii de sindicalisti

Memberii existenti

Ai pierdut parola?

Nu sunteti membru? Inregistrati-va!

     "O Europă mai bună pentru lucrători” Saptamana de actiune ETUC (CES)--> detalii      C.N.S.L.R. – FRĂȚIA se pregateste de GREVA GENERALA Comunicat de presa      C.N.S.L.R. – FRĂȚIA CERE GUVERNULUI SĂ RENUNȚE LA INIȚIATIVA DE A TRANSFERA CONTRIBUȚIILE SOCIALE DE LA ANGAJATOR LA ANGAJAT      Statul român = Agenția de garantare a dreptului de a fi exploatat!-      Apelul confederatiilor sindicale reprezentative la actiuni pentru modificarea Legi 62/2011

Motto:
"Dacă ai impresia că educaţia este scumpă, atunci încearcă să vezi care este preţul ignoranţei".

Departamentul Educaţional, prin activitatea susţinută e care o desfăşoară, joacă un rol cheie în cadrul organizaţie noastre răpunzând în mod adecvat nevoilor crescânde de educaţie şi formare sindicală ale organizaţiilor afiliate. La baza desfăşurării activităţii sale stau rezoluţiile Congreselor C.N.S.L.R.-FRĂŢIA care stabilesc cadrul general de manifestare al Confederaţiei pe plan educaţional.
Astfel, programele educaţionale ale C.N.S.L.R.-FRĂŢIA sunt structurate pe două secţiuni: programe interne şi programe externe, dând astfel posibilitatea cât mai multor colegi să contribuie cu sugestii pertinente la susţinerea activităţii noastre.

În cadrul programelor interne se asigură:
● Cursuri de pregătire şi formare sindicală, susţinute de lectori cu experienţă şi experţi sindicali şi evaluarea impactului acestora, pe subiecte ca:
- management sindical;
- management de proiect;
- drepturi sindicale;
- conflicte de muncă;
- organizare şi recrutare etc.;
● Analize pe diverse teme de interes pentru Confederaţie;
● Stabilirea unor priorităţi şi direcţii de acţiune pe domeniul educativ;
● Organizarea periodică de seminarii şia reputatei Şcoli de vară a C.N.S.L.R.-FRĂŢIA;
● Pregătirea lucrărilor Consiliului Naţional al Educaţiei, la care se prezintă oferta educaţională, permanent îmbunătăţită, a C.N.S.L.R.-FRĂŢIA.

Programele externe au în prim plan:
● Diverse programe desfăşurate în parteneriat cu diverse institute şi centre sindicale de educaţie sindicală;
● Stabilirea de parteneriate educaţionale cu organizaţii similare din străinătate interesate de schimburile legate de cultura şi formarea sindicală;
● Propunerea de noi proiecte educaţionale care să corespundă nevoii de calitate în toate domeniile afiramtă de C.N.S.L.R.-FRĂŢIA.

COORDONATOR DEPARTAMENT:

Gheorghe SIMION - Secretar confederal


tel: 021 315 75 09
fax:021 312 62 06
e-mail:educational@cnslr-fratia.ro


Echipa de aici:

Alina Băjenaru - Referent de specialitate
Adriana Ţibuleac - Referent de specialitate

 Ultima actualizare - 12/7/2011 9:06:57 AM