Bine ati venit pe site-ul
CNSLR-FRATIA

Confederatia noastra este cea mai mare organizatie nationala de profil sindical, independenta fata de partidele politice, de organele de stat si de patronat, constituita exclusiv prin vointa membrilor sai si cuprinde la ora actuala peste 800 de mii de sindicalisti

Memberii existenti

Ai pierdut parola?

Nu sunteti membru? Inregistrati-va!

     "O Europă mai bună pentru lucrători” Saptamana de actiune ETUC (CES)--> detalii      C.N.S.L.R. – FRĂȚIA se pregateste de GREVA GENERALA Comunicat de presa      C.N.S.L.R. – FRĂȚIA CERE GUVERNULUI SĂ RENUNȚE LA INIȚIATIVA DE A TRANSFERA CONTRIBUȚIILE SOCIALE DE LA ANGAJATOR LA ANGAJAT      Statul român = Agenția de garantare a dreptului de a fi exploatat!-      Apelul confederatiilor sindicale reprezentative la actiuni pentru modificarea Legi 62/2011

Departamentul Organizare

 

Activităţile desfăşurate aici au o importanţă deosebită pentru organizaţie. Totodată în cadrul acestui departament se elaborează şi gestionează o serie de documente de căpătâi.

Departamentul Organizare este un segment esenţial al funcţionalităţii organizaţiei noaste datorită importanţei şi complexităţii activităţilor desfăşurate în cadrul acestuia.
Departamentul acţionează pentru punerea în practică a hotărârilor Congresului al VI-lea al Confederaţiei, a strategiei şi prevederilor din rezoluţiile adoptate, a atribuţiilor oferite de Statut şi regulamente, precum şi a hotărârilor, deciziilor ăi dispoziţiilor luate de organele de conducere ale C.N.S.L.R.-FRĂŢIA.

Pe lângă sarcinile legate de coordonarea tuturor acţiunilor sindicale, în atribuţiile acestui departament intră şi activitatea legată de arhivă, pe lângă iniţierea şi promovarea unor analize, sinteze, statistici etc.
Un domeniu de bază al activităţii Departamentului organizare îl reprezintă pregătirea şi organizarea Congreselor, Conferinţelor şi Consiliilor Naţionale, a întâlnirilor de lucru cu federaţiile profesionale, precum şi alte întâlniri care au drept scop pregătirea şi organizarea unor acţiuni la nivel local şi naţional.

De asemenea, acest departament îşi aduce o contribuţie hotărâtoare la pregătirea şi organizarea de către Confederaţie a pichetărilor, mitingurilor şi marşurilor la nivel local şi naţional şi a celor sectoriale ale organizaţiilor membre.

Departamentul Organizare acordă în premanenţă un sprijin consistent federaţiilor membre, în special Federaţiei Sindicatelor Pensionarilor şi caută în permanenţă noi posibilităţi de conlucrare pe plan sindical, precum şi posibilitatea de a aduce afilieri noi în cadrul C.N.S.L.R.-FRĂŢIA.

COORDONATOR DEPARTAMNET 

Nicolae HANŢU - Secretar General Adj., Secretar confederal
____________________________________________________________________
tel: 021 313 66 07; 021 315 73 00
fax:021 312 62 06 
e-mail:
organizare@cnslr-fratia.ro
____________________________________________________________________
Echipa de aici:

Georgeta Marcu - Referent de specialitateUltima actualizare - 3/23/2012 12:11:36 PM